Privacy en Cookie Policy

Privacybeleid Dafne Kerkrade

De website dafnegrieksrestaurant.nl  is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Dafne. dafnegrieksrestaurant.nl  respecteert en beschermt de privacy van de gebruikers van www.dafnegrieksrestaurant.nl (Website). Wanneer je onze Website bezoekt, verzamelen wij verschillende gegevens waarmee wij je een optimale dienstverlening willen bieden. In dit privacybeleid leggen wij je uit welke gegevens wij verzamelen en wat wij met deze gegevens doen.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wanneer je gebruik maakt van de Website, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je verzamelen:

overige persoonsgegevens die je per mail of via het contactformulier aan ons verstrekt.

Voor welke doeleinden verwerken wij je persoonsgegevens?

Wij kunnen je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden verwerken:

Uitvoeren van je geplaatste reserveringen en je hierover te antwoorden

Voor het afhandelen van klachten en geschillen en het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

 

Met wie delen wij je persoonsgegevens?

Ons uitgangspunt is dat wij je persoonsgegevens niet met derden delen, tenzij wij hier een goede reden voor hebben. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om je persoonsgegevens met derden te delen, bijvoorbeeld voor het afhandelen van bestellingen of het verzenden van nieuwsbrieven. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens sluiten wij bewerkersovereenkomsten met derden die wij inschakelen. Verder kunnen wij je persoonsgegevens aan derden verstrekken om te voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of ander dwangbevel.

Hoe beveiligen wij je persoonsgegevens?

In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen. Wij slaan de persoonsgegevens die wij verwerken op in een veilige database die wordt beschermd door technische toegangscontroles. Daarnaast bewaren wij jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Jouw rechten

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kun je een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens. Je kunt een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van je volledige naam – bij ons indienen per email aan info@dafnegrieksrestaurant.nl. Wij nemen binnen vier weken na ontvangst van een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens contact met je op.

Cookies

Wij maken op de Website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat met pagina’s van de Website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Onze cookies hebben verschillende functies.

Op de Website maken wij gebruik van onderstaande cookies:

Cookies

Functionele cookies

Hierdoor kan je gemakkelijk inloggen op de website omdat je instellingen en voorkeuren worden onthouden.

Je kunt het gebruik van cookies uitschakelen via de instellingen van je browser. Let op, het uitschakelen van cookies kan ertoe leiden dat sommige functies van de Website niet goed functioneren. De al opgeslagen cookies kun je zelf van je computer verwijderen.

Meer informatie of vragen?

Wij behouden ons het recht voor ons privacybeleid aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons privacybeleid? Stuur dan een email naar info@dafnegrieksrestaurant.nl

Laatst gewijzigd 1 April 2018

 

0 comments on “Privacy en Cookie PolicyAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *